diumenge, 3 de desembre del 2017




 Landon- Ara i sempre



Autor/a: Anna Todd
Traductor/a: Esther Roig
Editorial: Columna
Col·lecció: After
Lloc i any d'edició: Barcelona, 2016
Número de pàgines: 400
Estil i vocabulari: Llenguatge estàndard i fàcil d'entendre (amb algunes excepcions)

Argument:

Aquest llibre és la segona part d'un "sppin off" de la saga After. On en Landon (millor amic de Tessa Young i germanastre de Hardin, els protagonistes de "After"), es troba en un triangle amorós entre la seva ex-nòvia, la Dakota, la qual li va fer molt mal al deixar-lo just després de que anessin a Nova York a viure junts, i la seva amiga Nora, amb la qual neix una atracció i confiança molt gran al instant.
Dakota el vol recuperar, i farà tot el possible per aconseguir-ho, fins i tot apartar a la Nora del seu camí de totes totes, encara que ella també sigui la seva amiga. Mentrestant, en Landon i la Nora es veuen diverses vegades, i en Landon intenta descobrir el que s'amaga darrera la cara sempre somrient de la noia que tant li agrada.

Tema i tipologia:

És clarament una novel·la romàntica.

Personatges principals:

En aquest llibre hi han diferents personatges importants, però sens dubte els més importants són en Landon, la Nora i la Dakota. Tots 3 són personatges rodons, ja que ens parlen dels seus sentiments i emocions, del seu passat i les seves ambicions i gustos.

-En Landon és el protagonista, és un universitari despitat però intel·ligent i atractiu, li agrada anar amb vestimentes còmodes i és un fanàtic del cafè, també treballa en una cafeteria.

- La Nora és una noia morena molt atractiva, encara que no ho vol reconèixer s'està enamorant d' en Landon, però ella amaga un gran secret que ell vol esbrinar. És molt misteriosa i atrevida.

- La Dakota és la ex-novia d' en Landon, per fora és maca i simpàtica per en realitat és una noia molt egoista. Va deixar-lo just després d'anar a viure a Nova York amb ell, i ara que veu que s'està aconseguint refer de la ruptura el torna a buscar per reconquistar-lo. Pensa que la Nora és una manipuladora

Opinió:

En la meva opinió es un bon llibre per llegir si ets fan de la saga "After", recomano llegir primer els altres llibres per poder seguir aquesta novel·la. Tot i així, m'esperava més sent de la mateixa autora que els altres, ja que aquest no conté tant de sentiment, la història és bastant més monòtona, però per sort al final hi ha un gir del tot inesperat. 

Valoració: 7'75  


                                                                                  

Paula Baserba
4rtC



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada