dimarts, 14 de novembre del 2017

AFTER 3


Autor/a: Anna Todd.
Traductor/a: Esther Roig.

Editorial: Planeta.
Lloc i any d'edició: Columna Edicions, 2014.
Número de pàgines: 811.
Estil i vocabulari: estil senzill, vocabulari una mica vulgar.

ArgumentTercera part de la Saga After. La nostra protagonista, la Tessa es troba amb el seu pare, el qual la va abandonar quan tenia 8 anys. Ella aconsegueix perdonar-lo i l'acull al seu apartament i el d'en Hardin (el seu xicot, el qual no està d'acord) perquè ell és un rodamont. Després d'un temps la Tessa se'n vol anar  a viure a Seattle, per acabar els seus estudis, ja que sempre ho havia planejat així. El problema és que en Hardin no pot viure sense ella i discuteixen molt sobre aquest tema. A ell no li agrada gens Seattle i no vol anar a viure amb ella. Finalment la Tesssa se'n va a Seattle, i en Hardin la va a visitar de tant en tant. Per Nadal, tots dos van a Anglaterra per assistir al casament de la mare d'en Hardin, i aquí és on ell descobreix una cosa que el deixa petrificat.

Tema i tipologia: és una novel·la romàntica i entretinguda.

Personatges principals:  Tessa: és la típica noia organitzada, responsable , ordenada i que té tota la seva vida planificada. Físicament, és rossa amb els cabells llargs, ulls grisos, baixeta i primeta.

Hardin:és un noi malhumorat, antipàtic, que no fa cas a res i fa el que vol, però que arriba a estimar tan a la Tessa, que fins i tot ell mateix es sorprèn. Físicamnet és molt alt, té els cabells arrissats foscos, els ulls verd i està molt fort.

Opinió: Personalment, m'ha agradat  moltíssim aquesta tercera part, al igual que les altres dues, ja que el tema dominant és l'amor i jo sóc fan del romanticisme. Una cosa que m'ha agradat molt és que tenen problemes amorosos quotidians, osigui mostra un amor real no un amor perfecte. El que no m'ha agradat, ha sigut que és una mica repetitiu, em refereixo a que discuteixen, ho solucionen i fan l'amor, i per qualsevol cosa tornen a dicutir. 

Valoració: 9.5


                                                                                                         

                                    

                               YOUSRA EL HAOUARI
                                4t B        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada