diumenge, 3 de gener del 2016

LA VALL DELS TROMS

LA VALL DELS TROMS
BATLLE, carles. La Vall Dels Troms. La Galera Jove. Barcelona: SAU, 2014.

Aquest llibre tracta sobre una novel·la en part realista i policíaca però a mesura que va avançant la història és transforma en una novel·la fantàsiaca i també d'amor.
Tracta sobre un home jove anomenat Pol Bàrsac l'acusen de activitats de sabotatge, llavors ell conjuntament amb el seu amic decideixen de endinsar-se sota el bosc i intentar creuar per allà la frontera que dona a França, llavors de cop i volta, degut a un estrany fenomen físic es transporten a un altre univers anomenat Carrmor. Allà es farà passar per un ésser mític, Kàrvadan a qui les velles profecies li atribueixen una responsabilitat, el poder de alliberar la raça dels carmorians d'una plaga mortífera. També coneix i s'enamora de una noia anomenada Lia.

M'ha agradat bastant ja que no ha sigut una lectura molt difícil de llegir i entendre ja que no tenia paraules molt rebuscades ni gaire difícils, també la història ha sigut bastant entretenida i emocionant. La història te una relació amb l'actualitat ja que hi ha amor i també quan se escapen pel bosc i la policia els persegueix. De nota li poso un 7,5.



Alex Martinez
4tA
2015-16
INS Frederic Marti Carreras 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada